Efter att moset kommit på plats lägger du ner dom stekta korvskivorna på två långa led lite omlott över varandra, det gör inget om det blir lite trångt i korvledet för såsen hittar ändå ner mot botten av formen
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete Chili Asia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös på innan den ska in i ugnen
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Ta bort skinnet från falukorven. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. falukorv. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.