Receptetfickvi prova oss fram med för att få det så nära våra matminnen som möjligt, inte helt enkelt av förklarliga skäl - det är ju några år sedan vi åt middagi matan
Efter att moset kommit på plats lägger du ner dom stektakorvskivorna på två långa led lite omlott över varandra, det gör inget om det blirlite trångt i korvledet för såsen hittar ändå ner mot botten av formen
Jag försöker verkligen leva efter den här dieten, i största möjliga mån men det var ett litetkodak-moment när jag sa att det var dyrt att köpa mandelmjöl etc och Benny undrade varför jag köpte det
Vi har alltid trott att den hör till peppar men icke så nicke, den växer på ett alldeles eget träd - rosépepparträdet - och har man tur kan man hitta den om man besöker Spanien eller Madeira
Strö över per-silja. Lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. Ansa och skivachampinjonerna och fräs dem i en kastrull med smör, tills vattnet kokat bort
Som ni nu förstår så händer det inte ofta att vi äter korv i vår lilla blå villa men det här är ett smarrigt och enkelt recept så jag är villig att göra ett undantag
Skär korven iskivor och löken i tunna ringar. Lägg löken i botten på en form, lägg korven ovanpå. Blanda grädde, mjölk, chilisås, ketchup, aromat och peppar efter smak i en skål
Koka upp vatten och buljongtärning. Skala kålrot, morot och potatis och skär ibitar. Skölj och strimla purjolöken och lägg ner tillsammans med korven ibitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.