Krydda med salt och peppar. av med salt. Garnera med dill och servera med färskpotatis/ris/klyftpotatis. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften. och gratinera i 200 grader tills fisken är genomstekt. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften
Skär upp köttet och servera ihop med de stekta champinjonerna. Grovhacka halva krukan med timjan. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammans med vitlök och timjan och sätter av värmen
Servera torsken tillsammans medrostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
4 Pumpapuré 1 liten butternutpumpa (à ca 800 g) 1/2 rotselleri (à 350 g) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl vispgrädde 2 msk asiatisk fisksås 1 - 2 msk vitvinsvinäger ev salt Torsk 2 vitlöksklyftor 4 bitar torskryggfilé (à 150 g) 4 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 1/2 dl rostade hasselnötter 2 msk finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.