Stekt brysselkål med curry, chili och aprikoser
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g brysselkål, ansad och halverad
  • salt
  • olja (till stekning)
  • 3 tsk chiliflakes
  • 3 tsk curry (gul)
  • 3 tsk rörsocker
  • 2 limefrukter, saft och skal
  • 1 kruka mynta
  • 1 kruka färsk koriander
  • 100 g aprikos, torkade i mindre bitar men blötlagda
  • 500 g brysselkål, ansad och halverad salt olja (till stekning) 3 tsk chiliflakes 3 tsk curry (gul) 3 tsk rörsocker 2 limefrukter, saft och skal 1 kruka mynta 1 kruka färsk koriander 100 g aprikos, torkade i mindre bitar men blötlagda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.