Ingredienser Stekt Brysselkål För 2 personer Tillagningstid: 20 minuter 400 g brysselkål 1 st vitlöksklyfta 1 tsk hackad chili 1 msk hackad persilja Efter tycke & smak himalayasalt/ havssalt Ghee, kokosolja eller animaliskt fett att steka i. Husgeråd Skalkniv Stekpanna Vitlökspress
Stekt torskrygg med rostad pumpa och friterad brysselkålPrecis som grönkål eller svartkål blir också brysselkålen god om den friteras eller rostas med olja och salt i ugnen tills den blir krispig
StektbrysselkålFör några dagar sedan åt jag brysselkål. Det var första gången jag skulle tillaga det så jag ställde en fråga på Facebook om ni hade tips på hur jag skulle tillaga brysselkålen och fick massor av bra tips, tack så mycket
Ansa, skölj och dela brysselkålen på mitten. Stek brysselkålen i oljan i några minuter, tillsätt vitlöken och persiljan och fortsätt ytterligare steka i några minuter till
500 g brysselkål, ansad och halverad. 500 g brysselkål, ansad och halverad salt olja (till stekning) 3 tsk chiliflakes 3 tsk curry (gul) 3 tsk rörsocker 2 limefrukter, saft och skal 1 kruka mynta 1 kruka färsk koriander 100 g aprikos, torkade i mindre bitar men blötlagda
Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Stektbrysselkål och potatis med smak av vitlök 2 port + matlåda250 g brysselkål4 kokta potatisar½ dl solrosfrön2 vitlökarolivoljasalt och pepparhackad persiljaHalvera brysselkålen, tärna potatisen och skiva vitlökarna tunt. / Anki och Håkan 250 g brysselkål
Stektbrysselkål med majonnäs och rostade hasselnötter Du lagar den här rätten i tre steg. Ansa brysselkålen och koka dem hastigt i saltat vatten (får inte koka igenom)
Hacka de stekta kantarellerna grovt. Stek brysselkål, lök och bacon i lite smör. 500 g rådjursfärs1 ägg200 g kantareller, smörsteka med löksalt peppar½ dl grädde4 smördegsplattor ca 10 x 20cm1 uppvispat ägg400 g brysselkål (förvälld)1 liten gul lök hackad1 pkt bacon, strimlatsmör till stekningsaltpeppar1 liten gul lök, hackad1 liten morot, hackad1 lagerblad1 kvist timjan2 dl rödvin½ dl viltfond2½ dl vattenmaizena saltpeppar1
Tog iallafall ut fläskytterfilen igår som legat i frysen i hela månaden och utan massa konstigheter så blev den skärd och delad och stekt och kryddad med paprika,
Stekt Kycklingfilé. 12 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling. Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.