Stekt torskrygg med rostad pumpa och friterad brysselkålPrecis som grönkål eller svartkål blir också brysselkålen god om den friteras eller rostas med olja och salt i ugnen tills den blir krispig
500 g brysselkål, ansad och halverad. 2 limefrukter, saft och skal. 500 g brysselkål, ansad och halverad salt olja (till stekning) 3 tsk chiliflakes 3 tsk curry (gul) 3 tsk rörsocker 2 limefrukter, saft och skal 1 kruka mynta 1 kruka färsk koriander 100 g aprikos, torkade i mindre bitar men blötlagda
Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Filea apelsinenoch blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten. Riv skalet på en av apelsinernaoch blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.