Blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Krydda medtimjan, salt och peppar. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolökochtimjan
Blomkålsris. salt och malen vitpeppar efter smak. Blomkålsris. Vispa ihop äggsmet och grädda en tunn omelett, dra av från värmen och lägg lock på stekpannan så smeten stelnar på ovansidan, låt sen svalna helt
Skär upp köttet och servera ihop med de stekta champinjonerna. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammans med vitlök ochtimjanoch sätter av värmen
Skiva en purjolökoch stek (så att den nästan bränns = gott) med salt i en panna med olivolja. Det vankas ju både studentskivor och sommarfester nu när sommaren är på ingång, och därför kommer jag idag med ett tips på världens godaste plockmat - och ja, självklart innefattar den sötpotatis (för allt som är godast på något vis, innehåller ofta sötpotatis
Lägg ut pastan mitt på tallrikarna, garnera medstektpurjolökoch servera. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda i Ragù alla Bolognese
Mumsig morotssoppa med kokosmjölk, ingefära och lime. Servera med vitlöksbröd till. Häll tillbaka soppan mixad i crockpott när allt är mixat koka upp den häll i svamp ochpurjolökenoch kör på hög tills gästerna kommer
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.