Serverade soppan med lite stekt bacon ochblomkål. Medknaperstekt bacon till. När jag hade kokat blomkålenoch skulle mixa dem, tog jag ett gäng av dem åt sidan och lät dem rinna av ordentligt och kastade de sedan i stekpannan med baconen i
Till detta ett par tjocka skivor av blomkål som jag stekt i smörolja och kryddat med salt och peppar tills de fick fin färg och fortfarande hade spänsten från det råa kvar
Krydda med salt och peppar och en skvätt olja. Håll allt varmt medan du gör dressingen. Lägg i tofu ochsesamfrönoch stek tills tofun är gyllenbrun, knaprig och täckt av sesamfrön
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Dela blomkålen i mindre bitar och lägg den i en matberedare. Ni som följer mig på Instagram har kanske märkt att jag är inne i en blomkålsperiod just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.