salt, peppar, lökpulver1. Smält en stor klick smör i en stekpanna tillsammans med en pressad vitlöksklyfta. Skiva champinjonerna och låt dessa fräsa upp i vitlökssmöret. Dela blomkålen till mindre träd och ha ner i pannan. När blomkålet börjat få färg, ha ner snoppade haricots verts och sockerärtor. Ha ner solrosfröna på slutet och låt dem steka med någon minut.
12. Skölj
de svarta bönorna och blanda med de stekta grönsakerna. Smaka av med salt, peppar och lökpulver.
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med tomater och bröd. Tillsätt bönor, salsasås, spiskummin, chilipeppar, salt och peppar. Låt bönorna koka i 5-10 minuter. 500 gram kidneybönor (1 burk innehåller 250 g))
Smaka av bönornamed sirap och ättiksprit. Red ev av med potatismjöl utrört i lite kallt vatten. Det är väldigt få rätter jag inte tycker om, och bruna bönor är en utav dem
8 1 paket torkade bruna bönor (à 500 g) 1 1/2 l vatten 2 tsk salt 3 1/2 msk ljus sirap 2 1/2 msk ättiksprit (12%) ev 1 1/2 msk potatismjöl ca 1 1/2 kg rimmat fläsk i skivor Lägg till i inköpslistan
Stekt Kycklingfilé. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.