Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade lökenoch kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan ochlägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Krydda med timjan, salt och peppar. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolökoch timjan
Lägg i smör i en stekpanna och klicka i moset med en sked och forma till biffarna lite snyggt. Skiva purjolök, röd lökoch gul lökochlägg ner i en kastrull
Finhacka vitlökenochlägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. vitlöksklyfta. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Det blev en hastig middag igår så jag tärnade ner lite överbliven potatis i en panna ochstekte köttbullar och prinskorv i en annan och avslutade med ett gäng stektaägg när allt var klart
Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfatoch slå över grädden ochlöken. Vänd sillfiléerna i vetemjöl, sedan i uppvispat äggoch till sist i ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.