Stekt abborre med timjanbetor och brynt smör
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • abborre- eller gösfilé
  • blandade betor, gula, röda och polka
  • timjan, kruka
  • honung, flytande
  • olivolja
  • flingsalt, + 1 tsk + 0,5 tsk
  • smör, + 50 g smör
  • salladslök, knippe
  • svartpeppar, nymald
  • balsamvinäger
  • 4 personer Ingredienser 600 g abborre- eller gösfilé 800 g blandade betor, gula, röda och polka 1 timjan, kruka 2 msk honung, flytande 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt, + 1 tsk + 0,5 tsk 1 msk smör, + 50 g smör 1 salladslök, knippe 1 krm svartpeppar, nymald 5 msk balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.