Smaka av med lite salt och en aning nymalen vitpeppar. Servera fisken med såsen och nykokt potatis. Stek fiskarna 5 -8 minuter på varje sida på medelvärme. 3-4 st öringar à 3-4 hg
Smaka av med lite salt och en aning nymalen vitpeppar. Servera fisken med såsen och nykokt potatis. Salta fiskarna inuti Stek fiskarna 5 -8 minuter på varje sida på medelvärme. 3-4 st öringar à 3-4 hg. 3-4 st öringar à 3-4 hg Smör 3 dl matlagningsgrädde Salt 1 knippa gräslök 1 fiskbuljongtärning 1 tsk worchestershiresås Vitpeppar
Stekt Kycklingfilé. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft. Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen
En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.