Stekt älginnanlår med blandsvamp
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 Kryddpulver 4 enbär 5 svartpepparkorn 1 stjärnanis 1 msk hackad färsk rosmarin Älginnanlår 600 g älginnanlår 1 tsk salt aluminiumfolie Blandsvamp 1 paket tärnat bacon (à 140 g) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 400 g blandad färsk svamp smör Vinägrett 1 dl rapsolja 1/2 dl balsamvinäger 1/2 tsk salt 1/2 krm peppar Till servering 2 dl blandad sallad t ex ärtskott, mâche- och mangoldsallad Lägg till i inköpslistan

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Jo men gott sätt att tillaga älginnanlår (tog fänkålsfrön ist för anis). Snåla inte med salt.

  • manuela-2

     - 

    Jo men gott sätt att tillaga älginnanlår (tog fänkålsfrön ist för anis). Snåla inte med salt.

Logga in eller Registrera för att kommentera.