1 DillRecept
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Panera steksillen först i mjöl, sedan i uppvispat ägg, och till sist ströbrödet. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Stek i rikligt med smör så att den blir frasig på båda sidor. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Servera sillen med potatismos, lite brynt smör, rårörda lingon, dill och en klyfta citron. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.
Panera steksillen först i mjöl, sedan i uppvispat ägg, och till sist ströbrödet. Servera sillen medpotatismos, lite brynt smör, rårördalingon, dill och en klyfta citron
Blanda lingonoch socker i en skål och mosa dem med en gaffel. Ta därefter ut dem, bred på mer smör som får smälta ner i skårorna och strö över rikligt med ströbröd
Servera potatisbullarna med baconet och gärna med lite rårördalingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Ta fram glasen med moussen. Häll strösocker på en tallrik och rulla lingonen i sockret. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Servera med t ex potatismosochlingonoch t ex inlagd gurka. Låt smeten stå och dra sig en stund medan du pysslar och värmer på smör i ett stekjärn, gör jättestora köttbullar och platta till, stek på båda sidor tills fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.