13 msk
sirapSå här gör du 25 minuter Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt margarin, filmjölk och sirap och arbeta samman till en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord och forma den till en rulle. Skär i 10 bitar. Kavla ut varje bit till en rund kaka, gärna med kruskavel, annars nagga kakorna med en gaffel. Grädda kakorna 1 1/2 minut på varje sida i en torr, medelvarm stekpanna. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Bara att röra ihopa, platta till och steka ett par minuter på varje sida - enkelt och supergott. Sugen på nybakat bröd till soppan men inte tid att baka
blev härligt luftiga, mjuka, fluffiga liksom, ja goda iallafall, Receptet. Har äntligen fått tillbaka lusten att baka igen, har blivit mycket brödbak denna vecka, tekakor, rågsikskakor och dessa bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.