Ingredienser Stekpannebröd Ger 4 st 240 ml kokosmjölk 120 ml tapiocastärkelse/-mjöl 120 ml mandelmjöl 1 krm finkornigt himalayasalt/havssalt Tapiocastärkelse/-mjöl hittar du i de flesta asiatiska butiker och välsorterade matbutiker. Husgeråd Måttsats Ballongvisp Bunke Stekpanna
Vad sägs om att grädda lite pitabröd på grillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37 grader. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt övriga ingredienser, spara lite mjöl till utbakningen
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
När man vill äta nybakat bröd till frukost och inte har tid att vänta på att degen ska jäsa är det här ett jättebra och snabbt recept på ett stekpannebröd
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.