Vi serverar med en sallad på bland annat fänkål och morötter, se recept här >>. Förbered alla sakerna innan du börjar tillaga, för när du väl är ute på stekhällen går det snabbt
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Grundrecept - Macarons. Jag väger och häller upp allt i små bunkar först. Grundrecept - Macarons. Under tiden (jag vet, sjukt besvärligt för att inte tala om stressande)
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad
Istället för köttfärs använder vi linser, rätt kryddor och tid. Resultatet blir en vegofärs som smakar riktigt bra och med rätt konsistens till tacos, wraps eller varför inte pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.