Dags att steka entrecote. Lägg de torkade trattkantarellerna i blöt i 2 dl vatten i en skål. Sätt ugnen på 225 grader vanlig ugn om du vill ha klyftpotatis till
Tillsätt sedan köttet och låt steka ett par minuter, tillsätt timjans kvisten och en klick smör. Att tillaga perfekt stekt biff är inte särskilt svårt efter ett par gångers övning
Det går ju så snabbt att steka köttet och det är allra godast nystekt. Stekt entrecoté är lika festligt och gott att servera till vardags eller till fest
Bästa sättet att steka en entrecote – eller biff – är så enkelt att det nästan inte är sant. (Ska man steka flera entrecote är det praktiskt med flera stekpannor)
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Jag gick likadant tillväga men läste på polaricas hemsida att man ska steka till en innertemperatur om 70° istället för 60-65° som jag alltid kört med tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.