Ovanpå browniebotten kommer ett lager med oreos och ovanpå det mjölkchokladganache. Man känner inte så där direkt att det är ett lager med oreos (och cream cheese) men man känner att det är någon väldigt väldigt speciellt och GOTT där som ger tårtan det där lilla extra
Rör ned kakao och vänd ihop chokladsmöret med ägg-grädden. Går även bra att smörja en pajform, gärna med löstagbar kant, och "bröa" med mandelmjöl, kokosflingor eller hackade nötter
Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar. Blanda 2 dl lätt creme fraiche med ca 0,75 dl puderfint riven parmesan. Börja med 3-4 droppar och låt stå en stund och smaka av på nytt. TBT – bästa receptet med matjessill (0)
Jag är en lakritsälskare och har alltid varit så nu har jag provat på en lakritstryffel gjord av. marabous saltlakritschoklad ,god tyckte jag men min familj som inte helt delar min passion för lakrits var inte lika förtjusta i den
Bryt chokladen i bitar och lägg den i en skål tillsammans med florsockret. 150 g mörk choklad1/2 dl florsocker1 dl vispgrädde100 g smör rumstemperarat1 1/2 msk BailyeskakaoGÖR SÅ HÄR
Smält sockret över medelhög värme tills en karamellfärgad sirap bildas. Lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper, garnera gärna med några flarn flingsalt och låt sedan stelna
Kombinerat med denna tryffel kan jag förså det. Garnera med jordnötterna. ) 12 dumlekolor (den med mörk choklad) och en halv dl minimarschmallows har fått alla på fall. Häll upp i en form ca 20x20 cm med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.