Putsa och skär köttet i fyra lika stora bitar och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i smör och ett par kvistar timjan och låt det gå klart i ugnen på 150° tills innertemperaturen är 52–54° (för mediumstekt)
Trä jätteräkorna och pilgrimsmusslor på fyra spett och salta. Stek eller grilla dem. Salta och peppra oxfilén och stek eller grilla till önskad genomstekningsgrad
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
4 st grillspett , av bambu eller andra spett. 1. Krydda köttet med krossad svartpeppar. 2. Trä langustbitar och pilgrimsmusslor på fyra spett och salta
Massor av spännande utflykter är inbokade. Spännande tider, mina vänner. Friday, baby. Nu passar jag på och njuter av sista fredagen som deltidsarbetare
Man kan behöva tillsätta vatten så att det blandar sig ordentligt. 1 tsk korianderblad till garnering. Skär och skölj kycklingen i "sockerbitsstora" bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.