Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppanmed en skvätt vitt vin
I en större kastrull, stek lök och vitlök på låg värme i lite kokosolja tills dom är mjuka. En riktigt enkel och god soppamedmorot, paprika, citrongräs och ingefära – toppad med mynta och koriander
Tillsätt då ingefärssaft ochkokosgräddeoch mixa soppan helt slät. Med förra året i färskt minne vet jag att kosthållet de närmaste dagarna kommer att begränsas till soppa, smoothies och Alvedondrinkar
Ta soppan från värmen och mixa den slät. Häll av och spola med kallt vatten. Smaka av med salt. Hacka löken och mjukfräs den i smör i minst tre minuter
Min mamma bjöd på denna goda soppan som förrätt sist jag var där och hälsade på. Kavla ut ett ark smördeg, skär i smala remsor, pensla med uppvispat ägg och strö på flingsalt
Lägg allt i en kastrull med vatten och buljong samt ev örtkryddor. Smaka av med salt. Soppa kokar jag rätt ofta för det går snabbt och är enkelt att laga
Mixa soppanmed stavmixer. Krydda med paprika, peppar och salt. Soppan kom till på det sätt som jag nästan alltid använder mig av - jag gjorde den på de ingredienser som jag råkade ha hemma
därför var jag inte sugen på någon jätte mäktig mat till middag, så det blev en Tomat ochmorotssoppa, ochmedansoppan kokade slängde jag ihop några brödpinnar med sesamfrön, dom blev bäst hitils
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.