Detta är verkligen magert sätt att tillaga maten på – rekommenderas starkt. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mörtoch saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
De här revbensspjällen var så smakrika o goda och såå möra att de nästan föll isär av sig själv. På måndagmorgon satte jag igång min crock-pot och när jag kom hem från jobbet var maten klar och det luktade gott i köket
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Vi är som ni märkt väldigt förtjusta i långkok och fick frågan om vi ville testa en Crock Pot. Vi tänkte kul, men vi tänkte även att det var ännu en pryl och att långkok funkar fint i både lergrytan och gjutjärnsgrytan
men det är väl helt otroligt vad det kan hålla på och blåsa. En av änglarna som har hängt med under en lång tid, men än så har vi inte kommit fram till om hon är på bra eller dåligt humör
En mer enkel kyckling med så mycket smak finns inte, fågelkraken fick sig åtta timmar i en Crock Pot och redan innan lunch doftade det ljuvligt i köket
Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkan kokade. Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari
Blanda ihop smör, hackade sardeller, citronskal och hackad rosmarin. Av fonden som blev i grytan gjorde jag en god sås och till detta blev det ugnsrostade jordärtskockor och pumpa
Igår tillagade jag fläskkotletter i min Crock Pot för att det skulle bli riktigt långkokta ochmöra. Lunchdags och jag har tagit en liten paus i städandet för att göra våfflor
Otroligt enkelt recept, ner med grejorna i grytan och sju timmar senare var maten klar. Kycklingen var så mör att den föll i bitar när vi försökte lyfta den ur grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.