Ringlaliteoliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg ikycklingfiléernaoch krydda medvalfria kryddor, jag använde en färdigkryddblandningen från Santa Mariamed salt, peppar, vitlökochchili
Bryn kycklingen så att den får lite färg. Imorgon ska jag ioch för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Dela kycklingenoch rensa ur köttet. Skär kycklingköttetimindrebitar. Blanda sötpotatis, ingefära, pressad vitlök, olja, salt och peppar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Smaka av tomatsåsenoch häll den sedan över kycklingen. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingfiléerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. k. e. l. t. o. c. h. g. v. a. r. d. s. m. M. j. å. u. ä. p. H. b. f. K. y. z. D. ö. 3. é. /. 6. 1. T. w. -. (. B. ). S. 2
Tillsättkyckling, salta, peppra och krydda medtimjanoch oregano. Smaka av med salt och peppar, tänk på att det krävs en del när man serverar zucchinipasta (som är rätt smaklös) till
Smaka av tomatsåsenoch häll den sedan över kycklingen. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingfiléerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.