bakblogg, förrätt recept, inredningsblogg, Jordgubbssallad med prosciutto och halloumi, marinerad jordgubbssallad med massa gott till förrätt, matblogg, oxfile provencale, så god tre rätters meny, systrarna m, systrarnam, trerätters meny
Jag dekorerade min med smält choklad, lady fingers-kex, rafaelo-bollar, färska bär, macarons och cloettas senaste godisnyhet som även den kom med i smakboxen
För när man väl står där och degen jäst klart och kompotten inte vill koka ner riktigt så snabbt som en annan vill är det lätt att, som jag, ta bort kompotten från spisen lite för tidigt, vilket medföratt mycket av rabarberkompotten rinner ut när degen senare ska rullas ihop och det blir en himla sörja på bakbordet
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot attstå en stundoch rulla dem, trots måndag kväll efter förstaarbetsdagen på ganska lång tid
Inte föratt jag någonsin behövt en ursäkt föratt häva i mig Guinness och Jameson, men inte är jag den som låter ett tillfälle till fest (fast här på Åland heter det förstås "fää") gå mig förbi
K. l. a. d. k. o. r. t. f. i. ä. e. n. s. g. m. 1. 4. b. u. 2. 0. 5. ,. 9. E. j. c. h. v. p. å. T. G. 6. ö. 3. (. ). U. *. S. y. R. B. H. 7. L. w. I. V. /. -. 8. A. D. C. P. O. M. E f
Två vanliga frågor är hur tidigt man kan förbereda dekorationerna och om man kan göra tårtandagen innan föratt inte behöva göra allt samma dag som kalaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.