Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
Det lackar mot jul och jag har fullt ös imitt kök. Roligt har jag och det blir enklare att skapa nya recept då det finns så många nya ingredienser att använda
Varje år hör jag samma sak - "man blir så trött av julmaten", och efter julen hör och läser man "träna bort julskinkan", och varje år blir jag likairriterad, ni vet nog varför
Det känns som om skolterminen nyss har börjat, ändå är slutet på terminen så nära. Just nu är det i alla fall mycket föräldramöten, utvecklingssamtal och andra möten både på jobbet och i skolan som ska hinnas med innan julen kommer
Snart kanske vi också måste börja läsa innehållsförteckningen på frysta grönsaker. En ny frysmetod har utvecklats som ska hålla fräschören på frysta grönsker som är mindretåliga för frysning
Jag har varitlite seg med uppdateringar, det senaste. Ber så mycket om ursäkt, och lovar att snarast återkomma med lite allt möjligt smått och gott som skapats under veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.