sriracha. 1ägg. 1vitvinsvinäger. 1salt. 1oljaSe till att alla ingredienser är rumstemperade. 1. Blanda ägg, sriracha, vinäger och salt i en matberedare eller mixer
Srirachamajonnäs. Servera med nudlar, srirachamajonnäs och rostad lök. Srirachamajonnäs1 dl majonnäs, av god kvalité 1 tsk srirachasås 0,5 tsk risvinäger
Toppa med fetaost och persilja, servera med srirachamajonnäs. Sätt ugnen på 200 grader. Dela sötpotatisen i mindre bitar (tvätta ordentligt så kan du behålla skalet på), blanda med 3 msk rapsolja, spiskummin och salt
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.