Riv zucchinin och krama ur vätskan. Skala och hacka lök och vitlök. Mixa kikärterna och hacka nötterna. Blanda zucchini, lök, vitlök, kikärter, nötter och ägg, salt och peppar och rör om
Jättegoda biffar som går riktigt snabbt att göra. Perfekt att ta med som lunchlåde mat också. 4 portioner 300 g squash 1 liten gul lök 1 dl vetemjöl 1 dl grovriven parmesanost 1 tsk mynta 1 msk persilja 1 krm riven muskotnöt 1 dl ströbröd 1 lätt uppvispat ägg 1/2 tsk salt + 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja till stekning Till servering Tzatziki tomatsallad GÖR SÅ HÄR
Den stora utmaningen med vegetariska biffar tycker jag är att få dem att hålla ihop ordentligt. Jag har gjort kikärtsbiffar ett par gånger där smaken har varit jättegod men biffarna blivit lite för torra
Det blev squashbiffar med potatis, keso och grönsaker. Squashbiffar. Hejsan. Vi fick faktiskt sluta efter provet som faktiskt gick bra Jag känner mig inte jättenöjd men det känns okej
Squashbiffar. Nu är hela familjen inpackad i bilen på väg in i de Småländska skogarna. Barn i baksätet är sams, icke kissnödiga, mätta med hörlurar sjungades på radioapan och vi nyper oss i armen och lyssnar på sommarprat
Jag har använt panko igen, då i smeten till vegetariska squashbiffar med bland annat halloumi. För inte så f(r)asligt länge sedan hade jag aldrig trott att jag skulle sälla mig till skaran som älskar lax
Ingredienser squashbiffar. Mitt bidrag till månadens grönas juli-tema är Squashplättar med tomat- och olivsallad och som pricken över i så är rätten både mjölk- och glutenfri
Riv squashen grovt och krama ur vätskan. Skala och hacka löken och pressa vitlöken. Mixa kikärterna till mos och blanda med squash, lök, vitlök och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.