Squashbiffar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g squash, riven
  • 1 liten lök, finhackad
  • 1 dl vetemjöl special, knappt
  • 2 nävar riven parmesan
  • 1 msk mynta, finhackad
  • 1 msk persilja, finhackad
  • 1 krm muskot, riven
  • 1 dl skorpmjöl, knappt
  • 1 ägg, lätt vispat
  • salt, efter smak
  • svartpeppar, efter smak
  • socker, lite
  • olivolja
  • 1 stor gurka, skalad, urkärnad och riven
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 5 dl mezeyoghurt
  • 1 dl dill, hackad
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • vitpeppar, efter smak
  • ris
  • 300 g squash, riven 1 liten lök, finhackad 1 dl vetemjöl special, knappt 2 nävar riven parmesan 1 msk mynta, finhackad 1 msk persilja, finhackad 1 krm muskot, riven 1 dl skorpmjöl, knappt 1 ägg, lätt vispat salt, efter smak svartpeppar, efter smak socker, lite olivolja
  • Dilltzatsiki1 stor gurka, skalad, urkärnad och riven 1 klyfta vitlök, pressad 5 dl mezeyoghurt 1 dl dill, hackad 1 msk vitvinsvinäger salt, efter smak vitpeppar, efter smak socker, lite ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.