Spröda spenatstänger med fetaost
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 vitlöksklyftor
  • 1120 –150 g babyspenat
  • 1 olivolja
  • 11 röd chilifrukt
  • 11 rulle kyld smördeg, 250 g
  • 1100 g fetaost
  • 12 msk hackad mynta
  • 11 ägg
  • 1 pumpakärnor
  • 1 flingsaltSå här gör du Hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i lite olivolja tills spenaten sjunkit ihop. Kärna ur och hacka chilin. Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut degen. Lägg på spenatfräs, chili, smulad ost och mynta. Vik degen dubbel och tryck försiktigt ihop. Skär degen i cirka 2 centimeter breda remsor. Vrid remsorna och lägg över på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Strö på pumpakärnor och lite flingsalt. Grädda i mitten av ugnen cirka 12 minuter. Servera nygräddade. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.