Jag brukar ofta crave. a grillad scampi som serveras på en restaurang i närheten av där jag bor. För att slippa behöva betala dyra pengar för att käka min favoriträtt på restaurang så har jag flera gånger försökt att återskapa den här mumsiga rätten
Jag märker att det är lite olika vad dom tycker när det gäller ”spicy” mat. Jag har ju nästan bara barnvänlig mat här på bloggen, vilket innebär att det inte blir så mycket starkt kryddad mat
Transfer shrimp to a plate. Return shrimp to skillet. medium or large shrimp, peeled and deveined. Add garlic, shrimp, and 2 tablespoons parsley. Season with salt Cook until shrimp is pink and no longer opaque, 2 minutes per side
Spicy mayo (att ha på sushin). Min favvo makirulle ska jag också berätta om - nämligen en Crunchy California roll som jag blev besatt av när jag bodde i USA förut och som jag på nytt upptäckte nu när vi var där i sommar (rullen ni ser på sista bilden här ovan)
Hur najsig middag är inte detta en regnig söndagskväll. Så himla gott med en stark pasta när det är kallt och dystert ute och extra trevligt att servera den i mina nya fina pastatallrikar
1for the shrimp. 121 jumbo shrimp, defrosted. 11/8 tsp paprikaFirst prep your shrimp as indicated earlier in the post and set aside in a cool bowl with ice water while you cook your vegetables and sauce. 1Quickly saute your shrimp [this should only take a few minutes] with butter and seasonings and add to the warm pasta and sauce. 1If you like your pasta piping hot, simply increase the heat a bit and stir constantly while it heats, adding the shrimp at the end
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.