12-3 msk
vinägerGör så här: VegetariskaLådan Vecka 1512 - dag 3 Strimla kålen fint och lägg i en skål. Blanda en dressing av vinäger, honung, salt och peppar. Vispa i olja och smaka av. Vänd kålen med dressingen. Servera till gnochetti.
Till det gjorde jag en riktigt god Spetskålssalladmed en grym vinägrett. Spetskålssallad. Bänkad framför Sveriges mästerkock så härligt med alla duktiga människor och så kul att se hur glada de blir som går vidare
Ugnsbakade rödbetor med chévre och honungsdressing. Smaka av med salt & svartpeppar. Honungsdressing. Ringla över honungsdressingen och toppa med grovhackade valnötter och créme de balsamico
Ljumma rödbetor med chèvre och honungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre och honungsdressing
Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikka masala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och vitpeppar. Honungsdressing. Dressingen kan med fördel förberedas dagen före serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.