Strimla purjolöken fint, skala och skiva vitlöken och fräs på medelvärme i olivolja i en kastrull. Häll upp soppan i skålar och toppa med spenat och lax
1 förpackning Hackad spenat1 st gul lök2 st vitlöksklyftor5 dl matlagningsgrädde2 dl vatten2 st grönsaksbuljongtärningriven muskot salt och peppar hackad gräslök
Detta receptet har sitt ursprung från Uganda och följande går att läsa i boken. "I Uganda brukar man importera jordnötter från USA och mala dem till en pasta för att reda och smaksätta soppor och stuvningar"
Lins- ochspenatsoppa är en utav mina standardrätter. Detta är en soppa som verkligen är packad med vitaminer, proteiner, antioxidanter och mineraler (järn, i synnerhet
Är ni ute i sista minuten inför nyårsmiddagen och behöver en förrätt. Då har ni hittat rätt. En supergod, ändå enkel, vegetarisk, lyxig soppa med parmesanost i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.