Jag har en inköpslista med mig men det finns ingen veckomeny i botten. En smakrik paj med skal av fullkornsmjöl och olivolja, proppfylld medmedelhavsfavoriter
Så istället för att ha de vanliga köttbullarna och prinskorv på julbordet så serverade jag dessa rödbetsbiffar med en underbar grönkålssallad som Malin på healthspiration tipsade om
Enkelt, gott och snabbt med nyttiga ingredienser. De här typerna av pasta gör det lätt att laga nyttig vardagsmat som är vego och samtidigt proteinrik och med lågt GI-värde
En intensiv helg med alldeles för lite bloggande är nu över och en ny arbetsvecka är här. Efter en titt i frysen bestämde jag mig för en spenatpaj à la lchf, dvs utan pajbotten
Det här är en fantastisk spenatpajmed extra ost. Det här skulle bli Sveriges bästa spenatpaj. Med lite inspiration från de färdiga micro-pajernas innehållsförteckning valde vi några ingredienser och skyndade oss hem för att sätta igång
Tryck ut i en pajform med löstagbar kant. Blanda spenaten med grädden. Servera pajen med färska örter. 1Mixa mandelmjöl och sesamfrön i matberedare med kniven monterad. 1Rör ner ägg med och smaksätt med salt och peppar
Smörj en långpanna med olivolja. Rulla upp kanterna och picka ytan med en gaffel. Pensla dem med cirka 1/2 dl olivolja. Lägg dem ovanpå fyllningen och pensla med cirka 1/2 dl olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.