Spenatlasagne med chevréost
Mitt i mitt kök
Mitt i mitt kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g fryst Bladspenat
  • 2 Vitlöksklyftor
  • ½ gul Lök
  • 1 dl Soltorkade tomater
  • Salt och Peppar
  • Tomatsås
  • 1 Vitlöksklyfta
  • 2 burkar hela skalade Tomater (800 g)
  • 2 msk Tomatpuré
  • ½ gul Lök
  • 1 tsk Socker
  • Salt och Peppar
  • Olja till stekning
  • Ostsås
  • ½ dl Vetemjöl
  • 1 l Mjölk
  • 150 g Chevréost
  • 100 g valfri riven ost
  • 1 pkt färska lasagneplattor (eller torkade)
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.