Smaka av med salt och peppar. Krydda med lite svartpeppar, vitpeppar, salt och riven muskotnöt. Nästa lager med lasagneplattor och spenat/tofusås, häll över den andra tredjedelen bechamelsås
Vi lyxade till det en hel vanlig måndagskväll med en förrätt som jag kärat ner mig i. Bädden med Machesallad passade bättre tillsammans med toasten och ostens smak konkurrerade inte med ruccolans lite peppriga smak
Igår kväll blev det en gammal favorit i repris - Spenatlasagnemed fetaost. En något anorlunda variant av den jag har lagat tidigare , med mer sås och smak
Igår blev det av och jag måste säga att jag blev mer än nöjd med resultatet. Spenatlasagne4 portioner 1 pkt fryst bladspenat (250 g)1 hackad gul lök1 msk olivolja200 g färska lasagneplattor0,5 tsk salt1 krm svartpeppar 150 g chèvreost4 dl mjölk10 st soltorkade tomater1 tsk torkad basilika0,5 tsk salt1 krm svartpeppar Gör så härTina spenaten och krama ur vätskanFräs spenat och lök i olivoljanSmaka av med salt och pepparMixa chèvreost, mjölk och soltorkade tomaterKrydda med basilika, salt och pepparVarva lasagneplattor, ostsås och spenatröra i en gratängformGrädda i 200 grader mitt i ugnen i ca 20 minuter Till serveringFransk Baguett 4 portioner
Vi hade ingen bechamelsås eller annat kladdigt, utan fyllde den bara med en spenatröra. Lägg blandningen i stekpannan tillsammans med löken, och låt fräsa i några minuter
Fruktig sallad medchevréostruccolasalladjordgubbarfärska hallonbasilikamynta200 g chevréolivoljasaltpepparcrema di balsamico-Mama Skogly ♥ 200 g chevré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.