Spenat- och trattkantarellpaj med västerbottensost
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 400 gram bladspenat , färsk, förvälld 3 dl mjölk 1 st muskotnöt , malen 1 odefinierad peppar 3 st röd lök(ar) , hackad 1 odefinierad salt 1 odefinierad smör , till stekning 5 dl färska trattkantareller 150 gram Västerbottensost , lagrad 3 st ägg Pajdeg 2,5 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 100 gram smör , till stekning 3 msk vatten Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.