D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Hetta upp lite olivolja i en panna och låt spenaten säcka ihop någon minut under omrörning. sås av majonnäs (jag tog hemgjord med lite citronsmak) och yoghurt, mixad med en aning italiensk salladskrydda och ruccola
Tillsätt den frysta spenatenoch stek några minuter. Jag lagade den för att jag var sugen på spenat, men ett av barnen sa att hen tyckte om maten fast det var spenat i
Blanda i pumpan, den sparade spenaten,pinjenötternaoch pastan i den varma spenaten. Spara en näve spenatoch stek upp resten i smör och vitlök,salta och peppra
½ dl pinjenötter. Garnering och tillbehör. 250 g färsk bladspenat. 600 g skrei eller annan vit fisk, i bitar 150 g färska champinjoner ½ gul lök 2 vitlöksklyftor 250 g färsk bladspenat ½ dl pinjenötter Olivolja till stekning Salt Nymalen vitpeppar Sås 2 dl vispgrädde 2 dl fiskbuljong ½ dl vitt vin 2 dl riven parmesanost Garnering och tillbehör Citronskivor Nykokt potatis
Koka upp tortellinin (jag brukar koka med broccolibuketterna i samma vatten mot slutet av koktiden) samtidigt hackar du löken ochspenaten om du vill ha den i mindre bitar
Fördela den färska spenaten på ett stort fat. Servera genast och gärna med en klick creme fraiche. Koka quinoan enligt anvisningar och tillsätt grönsaksbuljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.