Canneloni med spenat och gorgonzola
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portioner200gramlasagneplattor , färskaSpenat- ochkesellarullar1dlvalnötter , rostade250gramspenat1odefinieradsmör , attstekai100gramgorgonzolaost250gramkesella , 10% 1stmuskotnöt , malen200gramchampinjoner1strödlök(ar) 1odefinieradsalt1odefinieradvitpepparTomatsås2burk(ar) konserveradetomater, hela , altkrossade1krmtimjan , torkad0,5tskbasilika , torkad2mskolivolja1stvitlöksklyfta(or) , - 2st1krmoregano , torkad1stgullök(ar) 1odefinieradsalt1odefinieradsvartpepparKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.