Spenat- & fetaostpaj LCHF
á la Linda
á la Linda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajbotten
  • 2½ dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosnötsmjöl
  • ½ dl sesamfrön utan skal
  • 2 msk pofiber
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 1 ägg (ev. 1-2 tsk kallt vatten)
  • Fyllning
  • 300 g fryst bladspenat - tinat
  • 1 liten gul lök
  • 200 g fetaost
  • 4 skivor soltorkade tomater
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 3 st ägg
  • salt & peppar
  • 1 handfull kalamataoliver till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.