När jag lade fram att vi skulle få spenatsoppa en dag denna veckan, rynkades det lite på näsan. Men den här soppan fick en liten tvist och blev supergod
Smält smöret och ha i vetemjölet, blanda så det blir en röra. Ha i mjölk, salt, vitpeppar och socker. Låt det koka så det blir en vitsås som inte är för lös
Jag använder mig aldrig av färska lasagneplattor vanligtvis men häromdagen när jag var sugen på att slänga ihop en lasagne så snubblade jag över det här receptet på en hemsida och det hade blivit populärt av kommentarerna att döma
Spenat/fetaost biffar. Igår var det min tur att laga mat, det blev som vanligt vegatariskt. Spenat och fetaost biffar stod på menyn och kan ni tänka er att dom blev SÅ GODA
Skördetid och obegränsade möjligheter att improvisera denna köttfria måndag. På lunchbordet idag, en delikat vegetarisk paj med lite medelhavsinspirerad touch
RECEPT & FOTO Jill Wallentin. Den här rätten heter kuku sabzi på persiska och är inte bara supergod och vegetarisk, den är även laddad med vitaminer och mineraler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.