Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med. Under tiden förbereds en skål med uppvispat ägg och en annan med pankoströ
Låt grädden koka upp och smaksätt medsoltorkade tomater, soja och vitpeppar. Även såsen kan man trixa med, lite grädde i pannan efter stekningen och sedan olika smaksättningar
Lägg sedan i zucchini- och paprikastrimlorna och stek på medelvärme. Trots att jag äter varm mat, även en varm sommardag, så smaksätter jag maten mycket mer med örter och mindre av t ex spiskummin, chili, diverse curryblandningar osv
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsåsochzucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Kikärtspasta medtomatsås, zucchinioch valnötter (vegan). Hetta upp olivolja en en djup stekpanna till medelvärmeoch fräs lök, zucchinioch vitlök tills att löken är helt genomskinlig ochzucchinitärningarna är genommjuka
Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant. Lägg resten av tomatsåsen överst och toppa med riven parmesanost
I med strimlade soltorkade tomater, svampen ochzucchini skuren i mindre bitar. Vevade ihop en gryta med lite gott och blandat som jag bara måste dela med mig av
Kommentarer
manuela-2
Strunta i pumpakärnor!
manuela-2
Ta mindre pasta så det blir krämigare
Logga in eller Registrera för att kommentera.