Framåt midsommar är säsongen över och vi får nöja oss med importerad sparris. I så fall föreslår jag att du hoppar över baconet, lägger sparrisen direkt på quinoan och slår ägg- ochcitronsåsen över sparrisen i stället
I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås med kyckling, citron ochsparrisoch efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
4 Potatis 900 g fast potatis 250 g grön sparris Sås 1 gul lök 1 tsk olja 2 dl vatten 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron) 1 tärning fiskbuljong 1 citron Torsk 600 g torskfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Varm risonisallad med kräftor, sparrisochcitronsås. Jag gillar verkligen risoni, och så gillar jag ju sparrisoch så gillar jag ju kräftor så det är klart, den borde ju vara god
Lägg upp på stora djupa tallrikar och toppa medparmaskinkan. Rör ner cremé fraichen och vän i ost, pasta och grönsakerna, smaka av med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.