Servera gärna lite grön sparris till eller någon annan grönsak ni tycker om. Lägg en stor hög av äggoch räkröran på fisken, riv över lite extra pepparrot, garnera med en dillvippa
Börja med att koka polisen ochäggen, skiva potatisen och hacka äggen. Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor
Rosta solrosfrön i en het torr panna, bryn lite smörochlägg upp allt på en tallrik. Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten
Lägg den kokta sparrisen på ett fat, häll över mandelsmöretoch skiva över ost. När det har tystnat och fått en lite mörkare färg, lägger man i den hackade mandeln
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.