Monteraihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipsetsom en bro över sparrisstjälkarna, ochlägg det pocheradeägget på parman
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatköttocholivolja. Skär av nedre delen på sparrisenochkoka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar
Dela varje sparris på fyra ochstrimlabaconet. Skär bort det träiga längst ner på sparrisen. Ta upp det pocheradeäggetochlägg ner i skålen med det kalla vattnet för att avstanna kokprocessen
Rör ihop pasta medpesto, toppamed stekt sparrisochpocheratägg. Koka pastan, stek sparrisen i oljaoch salt och peppar tills att den fått färg ochmjuknatnågot
Fördela sparrisen på surdegsbröden ochtoppamedäggen. Nyskördad sparris behövs oftast inte trimmas, men är nedre delen på sparrisengrovoch seg så bryt av den
Läggsparrisen på ett fat och ringla olja över. Bryt av de träiga ändarna på sparrisarnaochkoka sedan sparrisarna al dente i vatten med rikligt med salt och en nypa socker
Vad behöver man för ägg benedict. 2 ägg1msk Vitvinsvinäger eller ättikssprit1 sats hollandaisesåsBröd, gärna surdegsbrödRökt skinkaFärsk persiljaSalt och peppar. 1Vad behöver man för ägg benedict. 12 ägg1msk Vitvinsvinäger eller ättikssprit1 sats hollandaisesåsBröd, gärna surdegsbrödRökt skinkaFärsk persiljaSalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.