Skivatomaterna. Smörj en ugnfast form och lägg itomatskivorna och den vitasparrisen. Annars kan man ersätta den medvanlig fransk senap och smaksätta den medlite rosépeppar
Ta upp timjankvisten och mixatomaternamed en mixerstav och sila skyn. Fräs lök, vitlök, timjan, tomatpuré och tomateri olja tills löken blir gyllenbrun och det börjar dofta gott
Bara till att blanda ihopmatlagningsgräddemed tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomater och spenat
Lägg över de halverade tomaterna. fiskiugn. Krydda fiskenmed kryddor och salt. Gårdagens adventsmiddag. Dela den halvtinadefiskeniportionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.