Spareribs med spetskål och klyftpotatis!
Matmekka
Matmekka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • Spareribs
  • 1 kg tunna revben
  • Svartpeppar
  • Kryddpeppar
  • Paprikapulver
  • 1/2 dl olja
  • 1 msk liquid smoke
  • 1 dl chilisås
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 msk soja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk råsocker
  • 2 vitlöksklyftor pressade
  • 1 msk riven ingefära
  • 1/2 spetskål
  • 1 röd chilipeppar
  • 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja
  • 2,5 dl lättcréme fraich
  • 2 msk glaze
  • 1 msk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.