Spareribs med rabarberchutney och äppelcoleslaw
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5-2 kg revbensspjäll, tunna eller spareribs 3 dl vatten salt peppar
  • 1 Glaze2 klyfta vitlök, finrivna 0,5 dl honung 2 msk TABASCO® Sriracha pepparsås 2 msk Kikkoman sojasås 2 msk tomatpuré 2 msk färsk ingefära, riven 0,5 msk colman's senapspulver
  • 1 Äpplig coleslaw200 g vitkål 1 gul lök 1 morot 1 äpple (gärna granny smith) 1 dl majonnäs 1 dl gräddfil 1 msk Kikkoman sushi-risvinäger 1 msk TABASCO® Sweet & Spicy pepparsås
  • 1 Rabarberchutney250 g rabarber 1 gul lök 1 klyfta vitlök 0,5 dl vatten 1 tsk peppar (timbutpeppar) 2 msk TABASCO® Sweet & Spicy pepparsås 1 dl rörsocker 1 kruka mynta TABASCO® Habanero pepparsås (efter smak) majsstärkelse (till redning)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.