Servera medgrönsallad och ris eller kokt potatis. Om ni nu skulle råka få lite ädelost över efter en glöggkväll och kanske lite valnötter med för dendelen, så laga detta vet ja
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), mengrönkålssalladmed rostad pumpa och slutligenbloggfavoriten, rödkålssallad med apelsin, spenat och granatäpple
Min lördagsmorgon började milt med smoothiefrukost på verandan och lite jobb direkt på det. Vid elva stack jag och tränade en snabbis - favoritpasset CXWORX
Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Håkan är vanan trogen och kör med "Förra veckan vid dennatiden så. Fiskgratäng med ruccolasås. Så är det åter vardag i det Mårtenssonska köket, semestern är ett minne blott och ett härligt sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.