Blåmusslormed saffran och chorizo. En dag köpte vi blåmusslor och jag googlade fram ett recept på IcaKuriren som lät så tokigt att vi var tvungna att prova
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Rör samman philadelphiaost med riven ost, räkor och majs. Bred oströran över två vetetortillor, lämna ca 1 cm från kanten fri och täck med de andra tortillorna. 500 g räkor med skal
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra medSpanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
I Belgien serveras de med franskisar. Blåmusslor hör till det jag upplever som lite finare mat. Hur man än gör så skall man servera dem med ett gott ljust bröd, som man kan doppa i såsen
Jo när du ska laga till Albondigas smaksätter du färsen med vitlök, oregano och persilja, sedan ska köttbullarna först stekas en smula innan dom dränks i tomatsås för att lagas färdigt i den
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.