Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
I och med att Rom och Italienverkligen är etthelt fantastiskt land att åka till om man är lakto-ovo vegetarian, men ganska så frustrerande om man är vegankände jag mig dock manad att ge mig på att se om jag kanskeskulle kunna bidra till att förändra det här en aning
Stöt medmortel. Cacioepepe, dennahimmelska rätt, bestående av endast pasta, pecorino och svartpeppar (och lite av pastavattnet) har jag längevelat lära mig att laga
I och med att Rom och Italienverkligen är etthelt fantastiskt land att åka till om man är lakto-ovo vegetarian, men ganska så frustrerande om man är vegankände jag mig dock manad att ge mig på att se om jag kanskeskulle kunna bidra till att förändra det här en aning
Koka upp pasta och vatten, rikligt med salt. Akta så att smöretinte blir allt för tillagat. Parmesanosten ska alltså blandas ihop medvattnet och ska inte vara några bitar eller klumpar
Koka Spaghettoni i generösamängder saltat vatten, häll av pastan några minuter innan rekommenderad koktid och avsluta med att koka den i detfiltrerademusselspadet och musslorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.