Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccolaoch ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa med dina favorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet
Krydda med salt ochpepparoch vänd tonfisken i sesamfrö. en god olja t ex med smak av vindruva. Skärtonfisken i små munsbitar, lägg lite alger på varje bit ochdroppa över sesamolja
En enkel marinad med lite olja, honung, salt och en god örtkrydda funkar också väl. Jag tog en färdig Barbeque-marinad med en lite rökig smak för att få den där lilla omfamnande varmheten i smaken
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.